Logo Tokodrama
Logo Tokodrama

Laatste nieuws

We zijn volop bezig met De Afdaling. Een nieuw toneelstuk geschreven door dramaturge Aukje Hinfelaar.
Alieke, Berry, Brahim, Christiènne, Cindy, Herlinde, Hessel, Marcel, Marlijn en Mees zijn de spelers. Günhan en Constance doen de vormgeving, Patrick het licht en Bart de regie.
De eerste tryout is op 19 november in Zandvoort. We zouden het zeer op prijs stellen als je komt kijken en ons in het nagesprek met het publiek, van commentaar wilt voorzien. Wat is al mooi en wat kan/moet beter?
Entree kaartje €5 koop of bestel je hier.

Tokodrama werkt samen met Toneelgroep Amsterdam. Er komen twee masterclasses (Eelco Smits en Gijs Scholten van Aschat), Tokodrama helpt de amateurdag van TA te organiseren en Tokodrama gaat begin januari 2018 mee doen met 5xTF (5 amateurgroepen spelen The Fountainhead in de Rabozaal in het decor van TA).

Tokodrama speelde in juli de Theater Droom Tour op Volkspark Amstelglorie tijdens het Reuring in het groen festival en tijdens de theatrale picknick in het Westerpark. Het publiek werd gevraagd vaker het hart te ruilen.

Tokodrama regisseerde begin januari 2017 een thema voorstelling voor kinderen van de bovenklassen van het basisonderwijs op Aruba. Bart was een paar jaar geleden ook al eens 3 weken daar om aan kinderen, jongeren en volwassenen theaterlessen te geven. Nu regisseerde hij EKTT (Educatief Kinder en Tiener Theater), volwassenen die voorstellingen maken over een bepaald thema. Eerder maakten zij een voorstelling over obesitas. Nu maakte Bart met ze een voorstelling over pesten.

Community Facebook
Vind me leuk
Community Twitter
Volg me
Community Support
Bekijk me