Logo Tokodrama

Studio Polanentheater

Tokodrama heeft in 1988 haar eerste lessen op het Singel 46 gegeven. Daarna een paar jaar in de Pijp (zijstraatje Albert Cuyp) en toen 14 jaar op de Rozengracht in het Spielery complex.
Sinds juni 2007 zijn de lessen in het Polanentheater.

Op maandag en dinsdagavond zijn de lessen meestal in de theaterzaal, op woensdagavond in een van de mooie repetitieruimtes op de 1e verdieping.

In het Polanentheater is een gezellige bar waar je koffie, thee, drankjes, broodjes, soep en een maaltijd kunt krijgen.

Routebeschrijving Polanentheater openbaar vervoer

Het Polanentheater is gevestigd in de Polanenstaat 174, Amsterdam. Dit is in stadsdeel Westerpark, in de Spaarndammerbuurt.

Vanaf Amsterdam centraal station bus 22 (richting Station Sloterdijk) of bus 48 (richting Houthavens).
Vanaf Station Sloterdijk bus 22.

  • lijn 22: uitstappen halte 'Spaarndammerstraat'

  • lijn 48: uitstappen halte 'Spaarndammerstraat'

De Spaarndammerdijk oversteken en de Hembrugstraat inlopen, de tweede straat links is de Polanenstraat. Het Polanentheaer bevindt zich dan aan je linkerhand op nr. 174.
De bus doet er vanaf zowel Amsterdam Centraal als vanaf station Sloterdijk ongeveer 10 minuten over. Daarna is het een paar minuten lopen.

Routebeschrijving Polanentheater auto

omgeving polanentheaterkomend van Amstelveen / Den Haag:
De A 10 volgen, richting Alkmaar / Coentunnel, afslag Westpoort / IJmuiden (s102), rechtsaf bij stoplichten, de Transformatorweg volgen (onder tunneltje door), na tunneltje, meteen eerste afslag nemen, zodat je op de parallel weg komt. NIET de tunnel inrijden. Bij de AH supermarkt rechtsaf de Spaarndammerstraat in, eerste straat rechts, de Knollendamstraat in, daarna tweede straat rechts: dit is de Polanenstraat.

route naar Polanentheaterkomend ten noorden van Amsterdam:
De A 10 volgen richting de Coentunnel, na de tunnel afslag Westpoort / IJmuiden (s102), linksaf bij de stoplichten, de Transformatorweg volgen (onder tunneltje door), na tunneltje meteen eerste afslag nemen, zodat je op de parralel weg komt. NIET de tunnel inrijden. Bij de AH supermarkt rechtsaf de Spaarndammerstraat in, eerste straat rechts, de Knollendamstraat in, daarna tweede straat rechts: dit is de Polanenstraat.

Parkeren

Je kunt gemakkelijk bij P+R Station Sloterdijk bewaakt parkeren. Voor € 6 per dag (als je na 10:00 uur inrijdt) als je met het OV (en alleen als je met je OV-kaart incheckt) verder reist. Je kan dan met bus 22 (deze gaat om de 10 minuten, doet er 10 minuten over) reizen en dan kom je vlakbij het Polanentheater. Hoe het werkt en of er plek is (wordt per minuut bijgehouden) vind je hier.

Parkeer je toch liever direct bij het Polanentheater:
Tot 24:00 uur is er betaald parkeren.
ma-za 09:00 tot 24:00 uur en zondagen van 12:00 - 24:00 uur - €6,50 per uur
avondkaart 19:00 tot 24:00 uur - €26
zondagkaart 12:00-19:00 - €26,30
(Parkeertarieven in de buurt van het Polanentheater)

Studio

Tokodrama geeft de wekelijkse lessen in het Polanentheater.