Logo Tokodrama
Logo Tokodrama

Polanentheater

Tokodrama heeft in 1988 haar eerste lessen op het Singel 46 gegeven. Daarna een paar jaar in de Pijp (zijstraatje Albert Cuyp) en toen 14 jaar op de Rozengracht in het Spielery complex.
Sinds juni 2007 zijn de lessen in het Polanentheater.

Op maandag en dinsdagavond zijn de lessen meestal in de theaterzaal, op woensdagavond in een van de mooie repetitieruimtes op de 1e verdieping.

In het Polanentheater is een gezellige bar waar je koffie, thee, drankjes, broodjes, soep en een maaltijd kunt krijgen.

Routebeschrijving Polanentheater openbaar vervoer

Het Polanentheater is gevestigd in de Polanenstaat 174, Amsterdam. Dit is in stadsdeel Westerpark, in de Spaarndammerbuurt.

Vanaf Amsterdam centraal station bus 22 (richting/vanaf Station Sloterdijk) of bus 48 (richting Houthavens) nemen.

  • lijn 22: uitstappen halte 'Nova Zembla-plein' in de Spaarndammerstraat, oversteken en de Knollendamstraat in lopen, de tweede straat rechts is de Polanenstraat.

  • lijn 48: uitstappen halte 'Spaarndammerstraat' op de Spaarndammerdijk, oversteken en de Hembrugstraat inlopen, de tweede straat links is de Polanenstraat.

    De bus doet er ongeveer 12 minuten over.

Routebeschrijving Polanentheater auto

LET OP! Wegens wegwerkzaamheden is de Spaardammerdijk afgesloten voor verkeer & openbaar vervoer. Houd rekening met extra reistijd.

omgeving polanentheaterkomend van Amstelveen / Den Haag:
De A 10 volgen, richting Alkmaar / Coentunnel, afslag Westpoort / IJmuiden (s102)., rechtsaf bij stoplichten, de Transformatorweg volgen (onder tunneltje door), na tunneltje derde stoplichten rechtsaf de Spaarndammerstraat in, eerste straat rechts, de Knollendamstraat in, daarna tweede straat rechts: dit is de Polanenstraat.

route naar Polanentheaterkomend van ten noorden van Amsterdam:
De A 10 volgen richting de Coentunnel, na de tunnel afslag Westpoort / IJmuiden (s102), linksaf bij de stoplichten, de Transformatorweg volgen (onder tunneltje door), na tunneltje derde stoplichten rechtsaf de Spaarndammerstraat in, eerste straat rechts, de Knollendamstraat in, daarna tweede straat rechts: dit is de Polanenstraat.

Parkeren

Je kunt gemakkelijk bij P&R Station Sloterdijk bewaakt parkeren. Voor 1 (als je na 10.00 uur inrijdt, anders €8. Met Bus 22 (gaat om de 10 minuten, doet er 11 minuten over) kom je dan vlakbij het Polanentheater.

Parkeer je toch liever direct bij het Polanentheater: Parkeertarieven in de buurt van het Polanentheater
Tot 24.00 uur is er betaald parkeren.
09.00 tot 24.00 uur - 3 euro per uur
avondkaart 19.00 tot 24.00 uur - 12 euro
24 uur kaart - 27 euro

Studio

Tokodrama geeft de wekelijkse lessen in het Polanentheater.

Community Facebook
Vind me leuk
Community Twitter
Volg me
Community Support
Bekijk me