Logo Tokodrama
Logo Tokodrama

Voorwaarden en bepalingen

Aanmelding en betaling

Aanmelding kan schriftelijk, telefonisch of via het internet, door het aanmeldingsformulier in te vullen.
Na aanmelding krijg je een bevestigings e-mail.
Afmelding kan tot twee weken van tevoren zonder dat het je iets kost. Daarna betaal je de helft van het cursusgeld. Zeg je binnen 48 uur nog af of laat je niets van je horen en je komt niet opdagen dan ben je het hele bedrag verschuldigd. Kan iemand van de evt. reservelijst jouw plaats nog innemen, dan ben je niets verschuldigd. Bij de theatervakanties en bij het Lang weekend in Vierhouten geldt een langere afzegtermijn (zie de betreffende toneeldag/theatervakantie).

Korting

Een eventuele kortingsregeling geldt uitsluitend voor houders van de stadspas met groene stip en voor houders van een studentenkaart die een voltijds studie doen en studiefinanciëring hebben.

Wachtlijst

Als een cursus vol zit kan je op de wachtlijst komen. Regelmatig zeggen mensen nog af en komt er een plek vrij. Er wordt contact met je opgenomen zodra er een plek voor je is. Op dat moment kan je alsnog afzeggen zonder dat het financiële gevolgen heeft.

Aantal deelnemers

Er kunnen maximaal 12 mensen per cursus meedoen. Bij het Lang weekend in Vierhouten kunnen maximaal 20 mensen mee. Bij de Theatervakantie in Berlijn 18 mensen, in Frankrijk 17 mensen (inclusief kok).

Theatervakanties

Tokodrama is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties VvKR. Zie de aparte pagina bij de theatervakanties voor de reisvoorwaarden.

Aanmelden

Je kunt je via deze link aanmelden.

Community Facebook
Vind me leuk
Community Twitter
Volg me
Community Support
Bekijk me