Logo Tokodrama
Logo Tokodrama

Theatervakanties

Op dit moment zijn er geen theatervakanties waar je je voor in kunt schrijven.

Zodra de data van de nieuwe theatervakanties bekend zijn, vind je ze hieronder.

Meivakantie in Berlijn startte zaterdag 28 april 2018 (09:00 uur) afgelopen
Theatervakantie Frankrijk startte vrijdag 20 juli 2018 (10:00 uur) afgelopen

Tokodrama is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties VvKR. Bekijk de reisvoorwaarden.
Alle lessen worden gegeven door dramadocent/regisseur Bart van Heel.

Meivakantie in Berlijn

We gaan in de meivakantie 5 dagen (4 nachten) naar Berlijn.
Op zaterdag 28 april 2018 om 9.00 uur vertrekken we met de trein naar Berlijn. Woensdag 2 mei om 19.00 uur ben je weer terug. Als je eerder wilt komen of langer in Berlijn wilt blijven, geef dat dan meteen door.
We zijn dit jaar dus ook op 1 mei De dag van de Arbeid in Berlijn. Een feestdag in Berlijn, met veel activiteiten en muziekoptredens in Kreuzberg (en 's avonds laat rellen :-() )

Scenes in BerlijnElke dag krijg je toneel les in bijv. een kraakpand, balletzaal, klein theater, circustent, park). Doordat we op de fiets naar de verschillende repetitieruimtes in steeds weer een ander stadsdeel gaan, leer je de stad op een andere meer kennen.

Vanuit verschillende invalshoeken (vorm, tekst, impro, beweging) speel je deze dagen veel scènes. Er is ook tijd om zelf de stad in te zwerven. Bart zal ook zijn favoriete plekken laten zien.

In hip Berlijn, verblijven we de 4 nachten in Hotel Transit. (www.hotel-transit.de). In hartje Kreuzberg, vlakbij de geweldige, trendy Bergmanstrasse. Je slaapt met twee personen op een kamer. Er is een toilet en douche op iedere kamer.
Wellicht is het tegen meerprijs mogelijk op 1 persoons kamers te slapen. Bij de aanmelding kan je dat kenbaar maken en kan dan bekeken worden wat mogelijk is en hoe duur het wordt. De extra kosten voor een 1- persoonskamer worden ongeveer € 29,00 per nacht. Het precieze bedrag hoor je als geïnventariseerd is hoeveel mensen op een 1-persoons kamer willen slapen.

De 4 overnachtingen (beddengoed/handdoek aanwezig), ontbijtbuffet (in hotel), avondeten (in restaurants), de treinreis en de toneelles zijn bij de prijs inbegrepen.
Extra kosten: fiets huur/ov-kaart, lunch, drankjes, evt. museumbezoek.

Toneelervaring is niet nodig.

aantal

5 dagen

data

zaterdag 28 april 2018 - woensdag 2 mei 2018

kosten

Prijs € 505,00 (géén stadspas/studenten korting mogelijk). Hier komt nog de wettelijk verplichte € 15 Garantiefonds bij.
Cursusgeld vooraf te voldoen
De prijs is inclusief de heen- en terugreis met de trein (inclusief zitplaatsreservering), de 4 overnachtingen, 4 x ontbijtbuffet, 4 x avondeten in restaurants (2 gangen) èn de toneelles.
Bijkomende kosten: drankjes (ook bij het avondeten); fiets huur, openbaar vervoer kaartjes; lunch; evt. museumbezoek; € 15 Garantiefonds 
Afzeggen kan tot 2 maanden van te voren zonder kosten. Daarna is je boeking definitief. Hoe lang van te voren je nog kunt afzeggen of wijzigen van de evt. bestelde 1 persoonskamer, is op dit moment nog niet bekend.

Theatervakantie Frankrijk

Zingen bij de pianoVoor de 25e keer gaat Tokodrama naar het kasteel in de Picardie (Noord Frankrijk, 500 km van Amsterdam). Het is daar sprookjesachtig mooi en inspirerend. Een geweldige toneelspeel plek.

We hebben het kasteel helemaal voor ons zelf (geen andere gasten en beheerders). Er zijn 12 slaapkamers, een prachtige eetsalon, een open haard kamer en een geweldige tuin, met kampvuurplek en bos, waar we ook veel scènes zullen spelen.

Bart van Heel geeft de hele week les vanuit verschillende invalshoeken (veel improvisatie, beweging, vorm (bv. diagonale lijnen in een bos decor), teksttoneel etc.

Er gaan 16 deelnemers (+ kok en Bart) mee. We reizen met 2 busjes, we koken zelf onder leiding van de kok (keukenprinses!).

Bij de prijs is inbegrepen: het vervoer, 7 overnachtingen, het eten en de toneel les. Vanaf 2017 moet er € 15 wettelijk verplichte Garantiefonds extra doorberekend worden.
Toneelervaring is niet nodig.

Zie foto’s op deze website (bij foto's theatervakanties) of kijk op www.chateauheucourt.nl voor mooie plaatjes.

aantal

1 week

data

vrijdag 20 juli 2018 - vrijdag 27 juli 2018

kosten

€ 555,- (stadspas/studenten - 10%) + € 15 Garantiefonds
De prijs is inclusief de heen- en terugreis, de 7 overnachtingen, het eten en de toneelles.
Bijkomende kosten: drankjes 'uit en thuis'.
Afzeggen kan nog tot 3 maanden van te voren. Bij aanmelding krijg je hier meer informatie over.

Community Facebook
Vind me leuk
Community Twitter
Volg me
Community Support
Bekijk me